Home KRYESORE Media ne Shqiperi sipas Afrim Krasniqit

Media ne Shqiperi sipas Afrim Krasniqit

“Ne demokraci ka dy forma per te kontrolluar informacionin: e para, te blesh median dhe keshtu edhe ta kontrollosh ate; e dyta eshte ta zhvleftesosh teresisht fjalen. Kane ndodhur te dyja, por sot ne Shqiperi eshte zhvleftesuar fjala dhe ky eshte lajmi me i keq per lirine dhe integritetin e medias dhe informacionit ne Shqiperi. Sot shume njerez kane te drejte te flasin, por askush nuk i degjon”…….

Share: