Home KRYESORE Ne Kosove arrestime deputetesh te nderuar asnjanes…!

Ne Kosove arrestime deputetesh te nderuar asnjanes…!

Nga Arber Zaimi

Tre deputetë të arrestuar sot, Fisnik Ismaili dhe Ismajl Kurteshi nga VV, Haxhi Shala nga Nisma. Albin Kurti dhe Donika Kada-Bujupi tashmë në burg. Albulena Haxhiu dhe Faton Topalli të kërkuar nga policia. Deputetët e mbetur të opozitës u përjashtuan nga seanca. Pra, të nderuar asnjanës, objektivisht shikojeni kush po tregohet pronar i së Vërtetës të Pushtetshme, kush po i mbyll sytë dhe veshët, i mbyllur, dhe gati të vrasë për bunkerin e vet. Dialogu u vra që kur u nënshkruan marrëveshjet duke anashkaluar opozitën, që kur u ironizua peticioni i 205000 vetëve. Tani po marrim pjesë në ceremoninë e varrimit, organizuar nga agjensia funerale Thaçi-Veseli-Mustafa.

Share: