Home KRYESORE Nga pushtaktim pa gjyq ne dekorim pa gjyq!

Nga pushtaktim pa gjyq ne dekorim pa gjyq!

Dritan Shano

Dekorim pa gjyq!!! Shoqëria jonë ka frikë nga e vërteta. Qeveria i fshihet asaj. E manipulon atë. Me qëllim. Në këtë proçes fshihen krimet e kryera. Dje. Qeveria kështu shtron rrugën për ato që mendon të kryejë vetë. Sot. Neser. Ato njerëzore dhe ato politike. Partia e Punës dje (1945 – 1990) të pushkatonte pa gjyq!!! Por, Ministria e së Vertetës thotë se: “Medalja e mirënjohjes i është dhënë vjet të gjithë veteranëve të kategorisë I, jo vetëm emrave të veçantë. Kush gëzon këtë status u dekorua vjet”. [edhe pse këto dekorata u janë dhënë njerëzve që kanë masakruar njerëz te tjerë që kanë marrë dekorata pse janë masakruar nga këta të sapo-dekoruarit e vitit që shkoi] Partia e Punës sot në Qeveri (2013 – 2015) të dekoron pa gjyq!!

 

Share: