Home KRYESORE Nje takim kundër dhunës, “dhunoi” trafikun ne kryeqytet…

Nje takim kundër dhunës, “dhunoi” trafikun ne kryeqytet…

Kujt i qelloi sot mbasdite te levize me makine ne kryeqytet ka provuar trafikun qe pësoi një kolaps të menjëhershëm. Gjithë veturat që hynin në Tiranë nga Zogu i ZI, Pallati me shigjeta, Myslym Shyri apo nga Elbasani formuan rradhë të gjata. Kishte shoferë qe i zuri paniku se mos kishte ndodhur dicka në Tiranë prej ISIS. Filluan të pyesin njëri tjetrin dhe në fund u mor vesh që po ndodhte nje takim, manifestim kundër dhunës ndaj gruas. Kjo u kuptua pasi provuan dhunen e trafikut!

Share: