Home KRYESORE Si do reagoje Rusia pas kesaj perballje politike me NATO…

Si do reagoje Rusia pas kesaj perballje politike me NATO…

Nga Kreshnik Osmani

Rrëzimi i avionit rus e ka bere boten shume me te rrezikshme. Erdogan e vendos NATO-n dhe SHBA-te përballe rreshtimit, duke ia hequr teresisht mundesine e lojës se dyfishte me Putin. O me mua kundër Putinit, ose secili me letrat qe ka ne dore drejt përplasjes se madhe ose drejt aleancave te reja.

Natyra e reagimit Rus, qe është e lidhur drejtpërdrejt me dinjitetin e Rusisë ne bote, është ende e paqarte, por e sigurte është qe reagimi rus do te vije vetëm pasi Kremlini te ketë marre vesh mire ; avionin e saj rrezoi Turqia, apo Amerika me duart e Turqisë?!

Share: