Home KRYESORE Si e mbrojnë një taliban te gazit lotsjellës nga Tirana!

Si e mbrojnë një taliban te gazit lotsjellës nga Tirana!

Publicisti Albert Nikolla shpërthen si kurrë me pare kundër një lloj talibanizmi sic e quan ai sjelljen e politikaneve dhe analisteve nga Tirana kundrejt zhvillimeve ne Kosove dhe protagonizmit politik te Albin Kurtit dhe Lëvizjes Vetëvendosje. Ne fakt qartazi duke interpretuar politkisht ate qe po ndodh ne Kosove, ja cfare shkruan Nikolla ne faqen e tij ne Facebook:

“Kur politikani kosovar me natyre talebane hodhi gaz lotsjelles ne Kuvendin e Kosoves, askush nga politikanet dhe analistet ne Shqiperi nuk nderhyri ne menyre kritike. Por kur ky taleban u arrestua, filotalebanet ne Shqiperi moren shkopinjte e filluan t’u bien daulleve se Kosova eshte ne rrezik. Kosova mund te kete rrezik vetem nga kompleksi i veteizolimit dhe jo nga dialogu pa komplekse me te gjithe shtetet fqinje. E barabarte mes te barabarteve. Kosova do te jete vertete e lire kur mendjet e politikaneve te saj te jene te lira.”

Share: