Home KRYESORE U mblodhëm serish sot me mijëra përpara Kryeministrisë!

U mblodhëm serish sot me mijëra përpara Kryeministrisë!

“U mblodhëm serish sot me mijëra përpara Kryeministrisë” – keshtu e nis njoftimin per shtyp Nisma Thurje e cila u organizua nepermjet rrjeteve sociale apo nëpërmjet kalimit te fjalës tek njeri tjetri. - “Te shqetesuar jo per hallet e partive por per hallet tona. Kunder Ligjit te Procedurave Tatimore i cili parashikon gjoba falimentuese per bizneset, gjoba te cilat i jane lene ne dore militanteve te partive. Edhe sot treguam se fuqia jone është me e madhe se sa e tyre nese dime te thyejme friken dhe te bashkohemi.” – vazhdon deklarata duke shtuar- Ka vetem nje menyre per ta bere kete vend te mire dhe te begate. Organizimi i shoqerise perballe lukunise se politikes. Organizimi i grupeve te interesit perballe ligjeve te keqija te bera nga politikane qe perfaqesojne interesat e pakices.  Perballe nje klase politike te organizuar duhet nje shoqeri e organizuar. Keshtu fitojme ne, qytetaret e ketij vendi! Ne do te vazhdojme! ”ª#”ŽNe NukJemi Dakord”¬”

Share: