Home I pakategorizuar Urdher i pazakonte për zbrazje selektive te QSUT-s

Urdher i pazakonte për zbrazje selektive te QSUT-s

Një urdhër i pazakonte ka mbërritur sot rreth ores 15.30 ne spitalet e QSUT Nene Tereza ne Tirane. Te gjithë drejtuesit e pavijoneve dhe departamenteve janë urdhëruar te zbrazin sallat dhe dhomat me përjashtim te te semureve shume rende. Zbatimi i urdhrit po mbikëqyret nga drejtues te QSUT, ndërkohe qe urdheri ka shkaktuar një kaos te vërtete ne organizimin e QSUT. Shume paciente janë nga rrethet dhe e kane te pamundur organizimin për te udhëtuar.

Burimet thane per Revisten “Perqasje” se do mbahen vetem të semuret qe e kane të domosdoshme per te qendruar ne Spital, urgjencat dhe do të vazhdojne procedurat e domosdoshme deri sa te zgjidhet problemi i ujit.

Te njejtat burime thone qe mund të normalizohet qe neser, vetem ne të kundert do procedohet si me siper.  Ne fakt,  nuk ka hyre ende ne fuqi se Spitali ka depozita shume të medha uji, por nqs vazhdon problemi me ujesjellesin nuk mund të mbahen gjithe të semuret se rizikohet shume.

Share: