Home KRYESORE Arrestohet Lavderim Muhaxheri…?

Arrestohet Lavderim Muhaxheri…?

Sipas sherbimeve ruse Muhaxheri është arrestuar për shkak se ka qenë i involvuar në rrëzimin e aeroplanit rus në Egjipt, ku humbën jetën 224 udhëtarë, transmeton “Lajm”. Zyrtarët kosovarë e kanë muhuar këtë informacion, mirëpo gazetari në fjalë insiston se informacionin ia ka konfirmuar një banor i Kaçanikut, poashtu pjesëtarë i ISIS-it.

OAi ka thënë se Muhaxheri ka qenë i plagosur. Në momentin kur gjoja është realizuar aksioni janë dëgjuar vetëm disa të shtëna dhe pak zhurmë, por asgjë tjetër. Në emision thuhet se pas këtij rasti Agjencia kosovare e inteligjencës ka mbajtur një takim, por për këtë nuk e ka njoftuar opinionin.

Share: