Home KRYESORE “Deja Vu” e 8 Dhjetorit!

“Deja Vu” e 8 Dhjetorit!

Nga Roland Lami

1. Te njetet personazh politik do te shprehen per levizjet studentore!
2. Te njejtet ish studente te dhjetorit do te flasin per rendesine e levizjes!
3. Te njejtet analiste do te diskutojne me te njejtat argumenta per kete date!
4. Te njejtat rituale ceremoniale do te zhvillohet diten e 8 dhjetorit!
5. Te njejtat dokumentar dhe fakte nga ngjarjet e atyre diteve do te behen publike neper media!
6. Te njejtat televizione do te garojne mes tyre per te nxjerr me ne pah rolin e lidershipit aktual ne levizjet studentore!
7. Te njejtet persona do te gezojne pushimin zyrtar te dates 8 dhjetor!
8. E njejta logjike perjashtuese manifestohet ne diskutimin mbi ngjarjet e asaj kohe “Ne” dhe ” Ata”!
9. “Tjetri” vazhdon te jete problemi dje komunizmi sot opozita ose e kunderta!

Cfare ka ndryshuar atehere ? – Thjeshte koha fizike jo ajo sociale.

Share: