Home KRYESORE Evazioni ne renie ne rang global.

Evazioni ne renie ne rang global.

Rrjeti i Drejtesise Tatimore thote se bota është duke u bërë më pak mikpritëse për shmangësit e taksave. Ky është përfundimi i Indeksit të fundit të Fshehtësisë Financiare, që publikohet çdo dy vjet nga Rrjeti (TJN) qe ne fakt eshte një OJQ.  Ai vëzhgon masa të ndryshme të transparencës financiare dhe shkëmbimin e informacionit në më shumë se 90 vende, dhe më i pas vlerëson ato në përputhje me nivelin e shërbimeve financiare që ofron secili vend për jorezidentët, shkruan The Economist.

Share: