Home KRYESORE ISIS e vret pse nuk donte te ishte skllave seksi!

ISIS e vret pse nuk donte te ishte skllave seksi!

Përkrahsja e ISIS-it është vrarë nga ekstremistët islamik pasi që kishte provuar të largohet nga ”˜kulti i vdekjes’ të cilët e kishin detyruar atë të bëhet një skllave seksi e militanteve te shtetit islamik. Detajet e reja rreth kësaj ngjarje bëjnë të ditur se 17 vjeçarja, Samra Kesinovic, e cila ishte zhdukur nga shtëpia e saj në Austri për tiu bashkuar ISIS-it ishte mbajtur në një shtëpi nga një adoleshent dhe ishte detyruar që të ofroj shërbime seksuale për luftëtarët e ISIS-it. Pas tentativave per tu arratisur nga ky ferr i modelit me te pamoralshem, ajo eshte vrare ne moshen me te bukur te jetes.

Share: