Home KRYESORE Nje vizatim me një mjekrosh qe behet lajm!

Nje vizatim me një mjekrosh qe behet lajm!

Rreth orës 08:00, Shërbimet e Policisë kanë konstatuar një flamur me mbishkrimin “ISIS” (në një kioskë) në lagjen “Osman Haxhiu”. Shërbimet e Policisë, pasi janë afruar në këtë lagje kanë konstatuar se pranë stacionit të autobuzave (shërbimit urban) në një kioskë të vogël prej druri, e cila përdorej nga shtetasi: K.M. (për shitjen e gazetave), në pjesën e jashtme të dritares së kësaj kioske, është gjetur një letër e bardhë në formë flamuri, në të cilën është bërë një vizatim me mbishkrimin e “ISIS-it”. Vizatimi duket shume femijeror, por megjithatë ky zhvillim mori dhenë dhe lajmi u emetua nga te gjitha media!

Share: