Home KRYESORE OSE BASHKOHUNI OSE SHPORRUNI NGA POLITIKA!

OSE BASHKOHUNI OSE SHPORRUNI NGA POLITIKA!

Nga Abedin Zymberi

Çdo subjekt politik që është i themeluar dhe ka vulën e saj është organ që ka platformën ose programin e sajë dhe ska të drejtë askush të ja mohoj të drejtën për veprim. Partitë e sapo formuara dhe ato të mëparshmet që janë të regjistruara duhet të dalin nga vetvetja dhe të çesin mbi vejtei interesin kombëtarë. Ja sot ja kurrë e kanë shansin të bëhen bashk me një platëform të përbashkët dhe të besatohen me njëra tjetrën dhe në këto zgjedhje të dalin fituese. Mos bani pazare individuale, mos e llogaritni veten si Skenderbeu i shekullit 21, mos e shifni njëri tjetrin si armik ose si konkurrent, uluni bashke dhe gjeni personat që janë më autoritar, më të guximshëm, më të ditur dhe më të pastër dhe vetëm ashtu mundë të dilni para popullit. Populli don ndryshime, don njerëz me vlera që i besojnë dhe duan ndryshime për një jet më të sigurt. Jeni 6 subjekte opozitare të regjistruara: RDK, DR, LR-PDSH, BESA, UNITETI dhe PPD. Me një emër të përbashkët që do të quhet ,,Aleanca për ndryshime”. Nese doni fitore, bejeni, në fitore pastaj ka vend për të gjithë. Mos e nënçmoni njëritjetrën nëse keni ideal. Nëse keni qëllime personale asnjëhere nuk arrihet fitore.

BËJENI JU LUTEM NË EMËR TË GJAKUT TË DERDHUR PËR LIRI.

Share: