Home KRYESORE Pa drejtësi, por me Pallat te bukur Drejtësie…!

Pa drejtësi, por me Pallat te bukur Drejtësie…!

Ne jemi sigurisht vendi i çudirave. Nuk dimë akoma nëse do ja dalim te bejme reformën aq te munguar ne Drejtësi nga e cila vuan një pjese e mire e shoqerise dhe taksa pagiuesve, por ama ne dimë si do te jete Pallati i Ri i Drejtesise qe do te ndërtohet, po me leket e taksave te këtyre qytetareve te shtetit! Ajo është një nga godinat më të bukura, në një prej vendeve më të mira në Tiranë. Por shumë shpejt do jetë Pallati i Drejtësisë. Bëhet fjalë për atë që njihet si godina e Gjeologjikut. E vendosur pranë parkut të liqenit, ajo do jetë tashmë vendi ku do vendoset Gjykata e Lartë dhe Shkolla e Magjistraturës. Pavarësisht protestave të studentëve të Gjeologjikut se nuk do e japin godinën, Atelier Albania ka publikuar projektin fitues nga studio “Sadar-Vuga + PRG*B R”

Share: