Home I pakategorizuar Politikane te Kosoves mos banalizoni artikulimin me ISIS…

Politikane te Kosoves mos banalizoni artikulimin me ISIS…

Nga Virgjil Kule

Ne gjuhen politike ne Kosove, po perdoret rendom ISIS-i per te bere krahasime retorike. Ky eshte infantilizem propagandistik i mirefillte. Kujdes! ISIS-i eshte pakete e tmerrshme qe, vec te tjerash, permban te gjitha llojet e ekzekutimeve individuale dhe masive, qe nga prerjet e kokave e deri te djegiet me benzine, hedhja ne ere e njerezve me shperthime eksplozivi, hedhja e tyre kokeposhte nga ndertesat e larta, gjuajtjet e individeve me granata, terrori ne qytetet e Europes etj. Nuk shkojne keto etiketime per eliten politike shqiptare sado mbrapsht te sillet ajo politikisht. Krahasimet jo te goditura e banalizojne kritiken dhe e bejne ate te pabesueshme.

Share: