Home KRYESORE Transparenca e munguar dhe koncensionet ne Shendetesi

Transparenca e munguar dhe koncensionet ne Shendetesi

Mjeku polemist Petrit Vargu qe eshte edhe me eksperienca te rendesishme pilitike, shkruan ne profilin e tij ne Fabook de viti 2015 po mbaron dhe sipas tij  po afron koha kur e verteta do te hedhe ne tapet sajuesit e koncensioneve dhe listeberesit e rimbursimeve ne Shendetesi. Vargu ne vazhdimesi ka bere pergjegjes per situaten sipas te rende te Shendetesise, ministrin Ilir Beqaj. Mjeku polemist duke dashur te godase mungesen e transparences lart, kritikon edhe survejimin me kamera elektroneki te ambjenteve te spitalit dhe duke parashikuar protesta ja cfare shkruan:

“Do te hedhe ne tapet shkaktaret e degradimit te urgjences dhe mos lejimit te hyrjes se kamerave ne spital. Do te hedhe me shpatulla ne tapet fshehesit e realitetit te furnizimit me ilace si dhe tellallet e nje reforme qe eshte e munguar. Te nderuar miq! Ka ardhur koha qe me protesten tone te ndryshojme shendetesine.”

Share: