Home KRYESORE 17.7 % e shqiptarëve zotërojnë një makinë

17.7 % e shqiptarëve zotërojnë një makinë

Sipas INSTAT, vetëm 17.7 % e shqiptarëve zotërojnë një makinë, ndërsa shifrat tregojnë se qarku i Durrësit dhe i Vlorës kryesojnë me numrin më të madh të pajisjes se familjeve me nje automjet… Banorët e Qarkut të Durrësit renditen në Shqipëri me numrin më të lartë të pajisur me makina. Shifrat e INSTAT bëjnë të ditur se 23.4% e “durrsakëve” kanë në zotërim makina. Ky qytet ndiqet nga një tjetër po bregdetar, në Vlorë 23.3% e banorëve zotërojnë makinë.

Share: