Home KRYESORE Berlusconi shpjegon ngritjen e gishtit…

Berlusconi shpjegon ngritjen e gishtit…

Janë gjëra që ndodhin në fushë. Është e gabuar që ndodhin, por edhe Mancini ka gabuar”. Janë fjalët e Presidentit të Milan, Silvio Berlusconi, për atë që ndodhi në përfundim të takimit Napoli-Inter dhe ngritjen e gishtit ne forme fyhese!.

Dhe gjatë këtij takimi, Berluskoni ka treguar edhe një barsoletë me nënën e tij. - “Ajo më thoshte gjithmonë se isha më i miri dhe të gjithë më donin. I thoja se jo të gjithë, pasi ka edhe nga ata që nuk më duan. Kur po hyja këtu, kaloi një makinë dhe dikush ma bëri kështu (duke ngritur gishtin e mesit). Mamaja më tha: ”˜Përse mërzitesh? Do të thotë se je njësh!’”.

Share: