Home KRYESORE Shpërndahen cmime “Elitë” per disa sportistë

Shpërndahen cmime “Elitë” per disa sportistë

Akademia Profesionale “Elite” shpërndau cmimet “Elitë” per disa sportistë të rinj që kanë dalë fitues në konkurse kombëtare dhe ndërkombëtare për moshën e tyre.

“Keta sportistë janë ambasadoret më të mirë të së tashmes dhe së ardhmes të Shqipërisë në mbarë botën. Mbështetja për sportistët dhe sportin nuk është kurre e tepërt… “ 

Tha Dritan Brika drejtor ekzekutiv i Akademise duke falenderuar per bashkepunimin edhe TOP GYM SPORT dhe shoqaten sportive DYRRA si dhe perfaqesuesit e FSHT, por edhe studentet e Akademise Profesionale Elita.

Share: