Home KRYESORE E mjera Parti Socialiste!

E mjera Parti Socialiste!

Nga Petrit Vargu

I ndërruan flamurin, duke i ndryshuar jo vetëm bojën por duke i hequr edhe lavdinë.

I ndërruan emrin me gjyq, megjithëse, bujtësit drejtues duhej të ishin krenarë për emrin që kishte dhe që ata nuk kishin asnjë meritë.

I ndryshuan logo-n, duke marrë logo-n e Kampionatit Europian të Basketbollit, Gusht 2013, në Slloveni: “Basketbolli i Gjeneratës së Re”.

Tani e kanë privatizuar dhe e kanë rregjistruar edhe në hipotekë dhe kushdo që mendon ndryshe kundër konçensioneve dhe turpeve të këtij lloji, quhet tradhëtar.

PO VJEN KOHA QË ME DJERSËN DHE VOTËN TONË TË NDRYSHOJMË SHQIPËRINË.

Share: