Home KRYESORE Neranxi: Ne kushtetuese edhe ligji qe dergon ne burg biznesin

Neranxi: Ne kushtetuese edhe ligji qe dergon ne burg biznesin

Sipas Nikollaq Neranxi  hapi i rradhes qe do hedh Shoqata e Tregtareve dhe Tregut te Shqiperise duket se eshte dergimi ne Kushtetuese e Ligjit qe con ne burg tregtaret dhe biznesmenet. “Pas dergimit ne Kushtetuese te Ligjit te gjobave e ka rradhen ai i burgut. Klima e biznesit eshte renduar shume per shume arsye, por keto ligje jane jo vetem ne disfavor te ekonomise se lire te tregut, por duket sikur kerkojne ta varrosin perfundimisht ate. Beteja jone vazhdon qe kjo te mos ndodhe.” – shkruan ne profilin e shoqates ne facebook, Nikollaq Neranxi, kryetar i Shoqates.

Share: