Home KRYESORE Shkurt i nderuar Fevzi, rrit nivelin e Opinionit…

Shkurt i nderuar Fevzi, rrit nivelin e Opinionit…

Nga Ylli Dylgjeri

Opinion i publicistit Umberto Eco mbyllet me kete koment. …Pra fillimisht, duhet të rritet autoriteti i mediave shqiptare, që më pas të kontrollojnë nëse faqet e ndryshme në internet ia fusin kot ose jo. Por nga ana tjetër, duhet që edhe interneti të vlojë me kritika e kontrolle të besueshme ndaj mediave shqiptare, pa i parë me tifozllëk e me amatorizëm. Por të dyja këto nuk mund të realizohen pa i përcaktuar saktë rolet e mediumeve e pa një proces vetëkorrigjimi, si në mediat tradicionale ashtu edhe në internet. E mbi të gjitha, nuk mund të arrihet pa seriozitet, përgjegjësi dhe sens kritik të përdoruesve.
Shenim: Shkurt i nderuar Fevzi, rrit nivelin e Opinionit, se pas daljes Tuaj 5 here jave, ra cilesia dhe tu rriten të ardhurat Ty. Flm.

Share: