Home KRYESORE Alaska në SHBA ofron 18 mijë USD në vit, nëse shkoni të...

Alaska në SHBA ofron 18 mijë USD në vit, nëse shkoni të jetoni përgjithmonë!

????????????????????????????????????

Alaska mund tu prese çdo njërin prej jush vetëm nëse nuk ju pengon moti i ftohtë, dimri i gjatë, e as arushat polare. Ndoshta është koha që të aplikoni te programi për migrim në Alaskën e Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Alaska, u paguan njerëzve që duan të vendosen atje përgjithmonë 18.000 dollarë në vit. Kuptohet, për t’i marrë paratë, duhet fillimisht të dëshmoni se do të vendoseni përgjithmonë në Alaskë. Kur ta dëshmoni një gjë të tillë, mund të pritni 18.000 dollarë për çdo vit, që nuk duhet t’i ktheni kurrë. Si kusht plotësues është që çdo vit në Alaskë të kaloni së paku 190 ditë, të mos keni dosje kriminele dhe lirisht mund të pritni shumën prej 18 mijë dollarëve.

Share: