Home KRYESORE Grupi i PS duhet te zgjedhe reformen me konsensus, perndryshe edhe zgjedhje…

Grupi i PS duhet te zgjedhe reformen me konsensus, perndryshe edhe zgjedhje…

Partia Socialiste ka mbledhur grupin e saj parlamentar, ku sipas gjasave ka përcaktuar edhe qëndrimin që do të mbajë në vijim pas dhënies së mendimit të Komisionit të Venecias për reformën në drejtësi. LSI, e cila deri tani kishte qenë në pritje të vendimit të komisionit, ndërsa ai u bë publik, u shpreh se reforma duhet të bëhet përmes një dialogu politik, që nënkupton medoemos edhe përfshirjen e PD-së në bisedime dhe marrjen parasysh të mendimit të saj. Tashme politikes i duhet te zgjedhe Reformen ne Drejtesi, ose sipas gjasave edhe zgjedhje te parakoheshne. Partia socialiste duhe te zgjidhe edhe problemet e brendeshme te cilat edhe pse nuk dalin te gjitha ne drite, aty mbeten deri kur te shperthejne.

Share: