Home QASJE QE BEN LAJM Letra e Rrokut pas vrasjes. E doja shume Alden

Letra e Rrokut pas vrasjes. E doja shume Alden

Motra e Alda Canajt, Ornela i eshte kundervene publikisht versionit te fundit te Marjan Rrokut ndaj historise tragjike me te motren. Ajo ka vazhduar që të zbulojë faktet e saj ku ncjerr se Marjan Rroku ka gënjyer në intervistën me Ardit Gjebresë, për vrasjen e dyfishtë të ndodhur 15 vjet më parë. Në profilin në “Facebook” ajo boton një faksimile të shtypit të asaj kohe, kur botohej një letër e Marjan Frrokut, dërguar të gjitha mediave në atë kohë për vrasjen dhe ku thoshte se e kishte dashur Alda Canajn, por ajo e kish tradhetuar.

Share: