Home KRYESORE Une dhe Lulzim Basha jemi njesoj!

Une dhe Lulzim Basha jemi njesoj!

Nga Bujar Zhuri

Une kam nenshtetesi norvegjeze ndersa Luli holandeze.Te dy vijme shpesh ne Tirane.Luli vjen per te bere politike ndersa une per te sjelle kapitale investime norvegjeze.Familjet dhe femijet i kemi te siguruar.Femijet e Lulit rriten ne parqet e Holandes ndersa te mite ne ato te Norvegjise.Luli udheton shume po kaq shume udhetoj edhe une saqe nje nga punonjeset e aeroportit vitin e kaluar do me thoshte: Je na gare me Lul Bashen.Te dy kemi te njejtin qellim;Te bejme dicka per vendin tone,pasi femijet tane i kemi te siguruar.Per leke e pasuri ketu me siguri qe ma kalon Luli se ka punuar me KFOR-in!

Share: