Home KRYESORE Dialogu nderfetar me te ardhme edhe jashte Shqiperise

Dialogu nderfetar me te ardhme edhe jashte Shqiperise

Duket se pertej akteve terroriste mbi baza fetare ka nje lloj reflektimi ne krah te kundert me te ne rrethe fetare te ndryshme dhe nje lloj tolerance fetare po vihet re edhe ertej kufijve te Shqiperise.

Kreu i Kishës Ortodokse Malazeze, mitropoliti Mihailo, ka dhënë një deklaratë interesante në intervistën për “Face TV” ne raport me mundesite e nje dialogu me dinamik nderfetar.

Pos komenteve pozitive ndaj Muhammedit, ai ka dhënë mjaft këshilla dhe informacione interesante për fenë muslimane.

Ai ka deklaruar se “Zoti është Një, Atij i lutemi dhe prej tij ndihmë kërkojmë, dhe se askush nuk mund ta mohojë faktin që edhe Muhammedi është i dërguari i Tij”…

Share: