Home KRYESORE Reforma ne drejtesi: Lamtumire Katovice!

Reforma ne drejtesi: Lamtumire Katovice!

Nga Prof. Dr. Lisen Bashkurti

Njezet e pese vjet Katovice…

Pluraluzem artificial…
Te drejta njeriu te manipuluara…
Drejtesi e munguar per pronen…
Lidere te emeruar nga diktatura..
Mashtrim ndaj Perendimit..
Flirte me Sovjetskin Sajuz e satelitet..
Nxitje eksodesh hemorargjike…
Krim, korrupsion, trafiqe pafund…
Kjo eshte Katovica Shqiptare…

Tranzcioni shqiptar mban emrin KATOVICE.

Fundi i tranzicionit do te thote: Lamtumire Katovice!

Demokraci e pluraluzem te vertete… Respektim i lirive dhe te drejtave te njeriut… Shtet ligjor ku sundon ligji dhe barazia perpara tij…

Lidere te zgjedhur me zgjedhje te lira e te ndershme… Transparence e bashkepunim me Perendimin…

Ndarje njehere e pegjithmone me te kaluaren… Ngjallja e shpreses per Shqiperine e shqiptaret…

Lufte pa kompromis korrupsionit, krimit e trafiqeve ne politike dhe institucione publike…

Ky eshte fillimi i mbare i demokracise!

TE MBESHTESIM REFORMEN:
DESHTIMI NUK ESHTE OPSION!

Share: