Home KRYESORE Arta Varfi i bashkohet himarjoteve ne mbrojtje te prones se tyre.

Arta Varfi i bashkohet himarjoteve ne mbrojtje te prones se tyre.

Kjo eshte Arta Varfi, vajze himariote e nje famileje te madhe me tradita dhe histori, e cila e ka jeten para. Mund te kete thurur shume endrra per familjen e saj, por gjendet e tradhtuar nga drejtuesit e Himares. “Jo vetem nuk na ka pritur asnjehere Kryetari i Bashkise, Jorgo Goro, per te degjuar problemet tona, jo vetem qe nuk na ka treguar se cfare do behet me Himaren, por perkundrazi, jemi rrahur e dhunuar ne ato zyra!”- tregon Arta. “Trotuaret e betonit nuk na e bejne jeten me te mire, ujrat e zeza qe derdhen ne det ne pazar ku nuk mund te behet plazh, duhej te ishte investimi emergjent per kete zone. Po ashtu duhej zgjidhur problemi i ujit te pijshem. Por jo vetem qe nuk po behen keto invensime, por tani kerkojne te na perzene nga prona jone dhe nga Himara” – thote Arta. Ndiqeni!

Share: