Home KRYESORE Keshilltarja e PDIU: Kjo qeveri po ben ato qe ka premtuar se...

Keshilltarja e PDIU: Kjo qeveri po ben ato qe ka premtuar se nuk do i bente!

Nga Albina Ferko Nanaj

Problemi me i madh me qeverine nuk eshte se nuk po ben ato qe premtoi, por se po ben ato qe premtoi se nuk do t’i bente. Absurde sigurisht!

E kam fjalen per ndryshimet qe do lejojne importimin e plehrave. Shto ketu edhe propozimet e sotme te dhomes se tregtise per legalizim te kanabisit dhe shtepive publike dhe ja ku u lulezua Shqiperia. Shume e thjeshte!

S’kuptoj çfare kemi pritur. Ç’na duhet turizmi e bujqesia. Investitoreve u fusim nje dru dhe i kthejme mbrapsht.

Share: