Home KRYESORE Dokumenti: Shkolla priftërinjve katolikë në Shkodër me fondet e shtetit osman!

Dokumenti: Shkolla priftërinjve katolikë në Shkodër me fondet e shtetit osman!

E rrallë, gjendet, dokumenti per ndërtimin e shkollës së priftërinjve katolikë në Shkodër me fondet e shtetit osman (viti 1856-1857). te tilla dokumente tregojne se bashkejetesa e feve ne terriotoret shqiptare eshte historike dhe tradicionale.

dokumenti-i-rralle

Share: