Home KRYESORE Samiti i Diaspores ne Tirane

Samiti i Diaspores ne Tirane

Nga ora 9.00-10.45 do te jene kater panele qe do te organizohen paralelisht 

1- Muzeu Historik panel

2- Galeria e Arteve panel

3-Teatri Kombetar panel

4- MPJ  panel

Panelet rikthehen ne oren 12.00 perseri ne te njejtat institucione.

Ne 11.00-12.00 

Inaugurimi i Bunkerit Muze prane MB 

Do te kete rregji qendrore dhe sinjali do te merret ne RTSH.

Ne 17.00-18.30

Seance pyetje pergjigje me Kryeministrin.

Mbulimi mediatik nga RTSH dhe sinjali po ne kete institucion ose prane Pallatit te Kogreseve.

19-21.00 Koncert TOB 

Dt 20/11/2016 18.30 Mbremje Gala

Trasmetim me livestream ne SamitiDiaspores

Share: