Home KRYESORE I kthjellet Demalia: Ktheju grigjës o Ernest Troshani!

I kthjellet Demalia: Ktheju grigjës o Ernest Troshani!

Nga Ilir Demalia

Nuk u kujtua askush për te para se me hedh mbi shpatulla pelerinën e kardinalit e me vu në krye kësulën e kuqe!

Akoma pa i vesh petkat e kardinalit e bane pis! Tom Doshi me Edi Ramën pas buqetës me lule që i dhuroj në aeroport kur erdh nga Vatikani me petkun e kardinalit, i dhuruan një makinë dhe një shtëpi. Eh Dom Ernest Troshani sa në hall paska met Kisha dhe besimi sa me pranue peshqeshe të tilla!

Po ju keni shtëpinë më të madhe, shtëpinë e Zotit!

Dje e përdori Rama për mesazhe paqe ne parlament, kur Rama është njeriu që po mbjell mizerje në vend e konflikte.

Dom Ernesti, ktheju grigjës qe besojnë ne Zot e në petkun e kardinalit se horrat e politikës, as besojnë as kanë Zot.

Share: