Home KRYESORE Pas Berlinit edhe Franca në alarm.Qindra banorë evakuohen nga një treg i...

Pas Berlinit edhe Franca në alarm.Qindra banorë evakuohen nga një treg i madh Krishtlindjesh

Pas Berlinit, edhe Franca po kalon momente tmerri dhe Paniku.

Qindra banorë u evakuuan nga një treg i madh Krishtlindjesh në qytetin Metz të Francës. Autoritetet francize kanë dhënë alarmin dhe larguan qytetarët pa bërë të ditur rrezikun që ju kanoset

Share: