Home KRYESORE Shpërthen Sazan Guri: Jepini nder jetës suaj! Të ndalojmë ndotjen shkatërrimtare të...

Shpërthen Sazan Guri: Jepini nder jetës suaj! Të ndalojmë ndotjen shkatërrimtare të Shqipërisë

Të dashur miq e qytetare të përgjegjshëm të këtij vendi! Na duhet të gdhihemi për të treguar forcën e rezistencës ndaj Ligjit për futjen e mbetjeve ne vend, por me shume te 6 inceneratoreve. Koha thëret çdo qytetar që do të shikojë Shqipërinë pa plehra dhe pa inceneratore demode. Nese sot jo, atëherë kur? Ndaj, mirutakofshim te Parlamenti, dt. 21 ora 21 dhe dt. 22, ora 09. Aleanca mbi aleancat kundër Ligjit qe sjell mbetje e inceneratore pa studim, pa informim, dhe tinëz. S.GURI

Share: