Home KRYESORE Hacker-ohet faqja zyrtare e Gjykatës së Apelit Tiranë

Hacker-ohet faqja zyrtare e Gjykatës së Apelit Tiranë

Mbrëmjen e sotme ka qenë i pamundur aksesi në faqen online të Gjykatës së Apelit Tiranë. Kjo faqe, ndër të tjera përmban vendime dhe informacion të rëndësishëm gjyqësor, i cili në këtë rast nuk dihet në duart e kujt ka rënë dhe çfarë rrezikon. Në këtë faqe, në momentin e konstatimit te hacker-imit shkruhej “hacked by cyberhack al”.

received_10209424996275034

Share: