Home KRYESORE Ja cfarë i tha deputeti i opozitës Alfred pezes për 1 milion...

Ja cfarë i tha deputeti i opozitës Alfred pezes për 1 milion dollarët!

Në studion e “Top Story” të Sokol Ballës, deputeti i Partisë Socialiste Alfred Peza ka “rrëfyer” një bisedë me një deputet të opozitës që ne fakt ai nuk ia tregoi emrin.

“Të enjten e kaluar nisëm sesionin e fundit për këtë legjislaturë parlamentare. Mua afrua një deputet i opozitës dhe më tha: “Bravo që kishe bërë aq lekë! A të ta bëj një vërejtje sepse e kishe bërë një gabim. Gabimi yt është që i ke vënë në emër të gruas” – tha Peza!

Share: