Home KRYESORE Shpërthen Besian Pesha: Qeveri qe i ka keqpërdorur shume te varferit.

Shpërthen Besian Pesha: Qeveri qe i ka keqpërdorur shume te varferit.

Nga Besian Pesha

Asnje qeveri me pare nuk i ka keqperdorur kaq shume te varferit. Kur duan te tregojne se kemi shtet, shkojne dhe rrahin te varferit.

Ju marrin praset, cigaret, kokoshkat deri edhe gjizen. Ju heqin breket dhe therrasin me sa kane ne koke: ERA SHTET!

Kur vendi bllokohet nga temperaturat nen 0 sepse qartazi nuk ka shtet as ne rruge, as ne shkolla, as ne spitale, as ne fusha e as ne male, marrin serish te varferit dhe i fusin ne ca dhoma e dalin ne foto me ta, bejme filmime me pjata supe e çorape leshi dhe me ta ne sfond thërrasin serish: ERA SHTET!

Share: