Home KRYESORE Dashamir Shehi: Shqipëria e pakënaqur, sinjali u dha dje

Dashamir Shehi: Shqipëria e pakënaqur, sinjali u dha dje

Kryetari i LZHK, Dashamir Shehi e cilësoi pretestën e djeshme si një sinjal politik i qytetareve për zgjedhje të lira dhe të ndershme.

Sipas Shehit, politikan qe ka demostruar ne vazhdimesi pjekuri, Shqipëria është mërzitur me këtë qeveri dhe se protesta e djeshme e dha sinjalin për zgjedhje të lira dhe të ndershme.

Kreu i LZHK, e sheh protestën e djeshme si radikale dhe se është me rëndësi që kjo lëvizje të vazhdojë meqe sipas tij protesta e djeshme i dha shpresë për zgjidhjen e kauzës së zgjedhjeve. Kushti që kërkojnë t’u plotësohet është që të mos iu vidhet vota.

Share: