Home KRYESORE Kërcënoi shqiptarët/ Vritet Ridvan Haqifi, terroristi i ISIS-it nga Gjilani

Kërcënoi shqiptarët/ Vritet Ridvan Haqifi, terroristi i ISIS-it nga Gjilani

Terroristi nga Kosova, Ridvan Haqifi ka vdekur diku gjatë luftimeve në Irak dhe Siri…

Familja e tij në Gjilani ka hapur të pamë, por nuk kanë dashur të flasim më shumë, raporton RTK

Lajmin për vrasjen e tij e kanë marrë edhe BIK-u në Gjilan dhe Policia e Kosovës.

Ridvan Haqifi është emri i vërtetë i xhihadistit Abu Muqatil (Al Kosovi). Haqifi kishte paralajmëruar Ballkanin për luftë në emër të hakmarrjes “ndaj atyre që kanë poshtëruar myslimanët” në Kosovë, Shqipëri, Maqedoni, Bosnje, Serbi etj

Share: