Home KRYESORE Putin është vrasës? Shokon përgjigjja e Trump: Po ne, s’jemi? (VIDEO)

Putin është vrasës? Shokon përgjigjja e Trump: Po ne, s’jemi? (VIDEO)

Në një intervistë me Bill O’Reilly në Fox Neës, presidenti amerikan Donald Trump u pyet nëse presidenti rus Vladimir Putin ishte vrasës? Ai tha se e respekton presidentin rus dhe se do të bashkëpunojë me të kundër ISIS. Por kur gazetari e provokoi, Trump u përgjigj: “Ka shumë vrasës. Ne kemi një numër të madh vrasësish. Çfarë, mendoni që shteti ynë është aq i pafajshëm?”. Një pjesë e kësaj interviste që do të shfaqet gjatë finales së Superboël është publikuar nga Fox. /Lapsi.al

Video: