Home KRYESORE Per projektin “Veliera” ne shkelje totale te procedurave te trajtimit arkeologjik.

Per projektin “Veliera” ne shkelje totale te procedurave te trajtimit arkeologjik.

Nga Mirela Jorgo Cela

U be dite qe po vezhgoje punimet tek projekti Veliera dhe me shume shqetesim per menyren si po punojne tek pjesa arkeologjike .

Nderkohe sot nje qytetar durrsake me shkruan” punimet qe po bejne per projektin “Veliera” ne shkelje totale te procedurave te trajtimit arkeologjik.

Sot kur po kaloja vura re nje gerrmim te ri qe nxorri ne pah vazhdimin e murit mbi te cilin eshte ndertuar pallati i 15 katesh ( ku ndodhet portiku).

Nga biseda me punetoret atje me thane qe po punonin me autorizim te arkeologeve. Per mua eshtr nje fakt i ri qe duhet denoncuar sepse nuk po punohej me mjete te imta me te cilat supozohet qe duhet te punojne arkeologet.

Besoj se diku duhet denoncuar dhe per kete arsye personi i pare qe me shkoi nder mend jeni ju!”

FB_IMG_1490264366140

Share: