Home KRYESORE Shkallët e Policise pastrohen nga lart poshtë…Policëve duhet me ju fol thjeshtë.

Shkallët e Policise pastrohen nga lart poshtë…Policëve duhet me ju fol thjeshtë.

Nga Ylli Dylgjeri

Gjetja e një laboratori modern për përpunimin e kanabisit në Skrapar ka nxjerrë në konferencë për median, kreun e Drejtorisë për Sigurinë publike, Altin Qato.

Ky i fundit është shprehur se janë shkarkuar
3 oficerë policie dhe janë vënë në hetim disa drejtues të lartë të Policisë së Beratit. Kaq.

Një shprehje e vjetër latine thotë se kur duam të pastrojmë shkallët i fillojmë ato nga lartë poshtë. E haruat teto Ollgën e filmit: lartë e poshtë, lartë e poshtë!

Berati është poshtë, shumë poshtë. Ndaj them se duhet ta filloni ndryshe pastrimin.

Fillojeni mbarë kolegë!
Policëve duhet me ju fol thjeshtë.

Share: