Home KRYESORE Kodi sekret, ja si do ta mësojë bota lajmin e vdekjes së...

Kodi sekret, ja si do ta mësojë bota lajmin e vdekjes së mbretëreshës Elizabet

Duke qënë se Mbretëresha Elizabet është në një moshë të madhe, dhe problemet shëndetësore të saj po shtohen, Britania ka bërë gati disa nga procedurat për vdekjen e saj, mënyra se si do të jepët lajmi dhe çfarë do ndodhë.

Fillimisht, kur Elizabet të jetë në orët e saj të fundit do të vizitohet në dhomën e saj nga mjeku i saj personal, gastrologu Huw Thomas, i cili do të kujdeset për të dhe do të shqyrtojë informacionet të cilat do të bëhen publike. Më pas lajmi do të përcillet për njerëzit nga sekretari personal i Mbretëreshës Sir Christopher Geidt, i cili do i transmetojë fillimisht lajmin kryeministrit.

Kur njerëzit të dëgjojnë fjalinë “Ura e Londrës ra”, atëherë Elizabet ka ndërruar jetë./360grade.al/

Share: