Home KRYESORE Socialistët nisin festën në Vlorë

Socialistët nisin festën në Vlorë

Kur kanë mbetur edhe disa kuti për tu numëruar, në qytetin e Vlorë socialistët kanë nisur festën. Raportohet qe dhjetëra simpatizantë janë mbledhur pranë shtabit elektoral në këtë qytet, duke festuar fitoren. Në listën e deputetëve socialistë në Vlorë është edhe kryeministri Rama i renditur në vendin e 6.

Rezultatet: PS ka marrë 8 mandate, PD 3 dhe LSI 1.

Share: