Home KRYESORE Përkujtimi i 3-të Vjetor i Aleancës Botërore të Besimit Fetar (WARP) Seul,...

Përkujtimi i 3-të Vjetor i Aleancës Botërore të Besimit Fetar (WARP) Seul, Korea e Jugut

Përkujtimi i 3-të Vjetor i Aleancës Botërore të Besimit Fetar (WARP) do të mbahet në Seul, Korenë e Jugut për të kërkuar bashkëpunim global për ndërtimin e paqes globale.

Kjo ngjarje është më shumë se një konferencë ndersa mbi 1,000 liderë dhe qytetarë do të mblidhen për 3 ditë rrjesht dhe aktivitete intensive, me një axhendë nder/veprimi për paqen botërore dhe ndërprerjen e luftës që reflekton shpresat dhe aspiratat e qytetarëve globalë te paqes dhe njerezimit.

WARP lut te gjithe gazetaret me vetëdije qytetarëve, përhapin këtë lajm të kënaqshëm ndersa Paqja është në dispozicion për t’u arritur nga përpjekjet bashkëpunuese të Familjes Globale të Paqes në HWPL. Mbulimi mediatik vleresot shume dhe behet një shpresë me shume për botën.

Së bashku me sesionet, në ditën e dytë të Samitit do të mbahet edhe një festival paqeje me 100,000 pjesëmarrës dhe qytetarë lokalë.

Me moton “Së bashku për paqe si mesazher te Paqes”, shfaqjet kulturore të 8,000 të rinjve do të demostrojne dhe do të përcjellin mesazhet kryesore të paqes si një kulturë e nevojshme në bashkësinë globale.

Per me shume informacion vizitoni

Prezantimin e Programit te Eventit

Eventi dhe te dhenat

 

Share: