Home I pakategorizuar JETOJE JETËN

JETOJE JETËN

Nga Aida Topalli

Njeri
me jetën mos u hidhëro
Jetoje atë
ashtu siç ti di ta jetosh.

Me jetën mos u hidhëro
jetoje atë ashtu siç ti di ta jetosh.

Në do të jesh i lumtur
përpiqu një jetë të mirë
të ndërtosh.

Puno fortë
i zoti i vetës je
bëhu dhe zot i jetës tënde.

Me sakrificë përmbushe çdo qëllim.
Mos lejo asnjë sekond
dëm të të ikën.

Fortë lufto
kohën mos e lerë të të braktisë.
Në çdo moment mendo
për diçka të bukur.

Share: