Krimi në Elbasan/ Lapsi.al: Fijet që çojnë tek Qazim Sejdini

Ngjarjet skandaloze të Elbasanit dhe përplasja e bandave me policinë kanë nxjerrë edhe njëherë në skenë, emrin e kryebashkiakut historik të këtij qyteti, Qazim Sejdinit. Në fakt janë kundërshtarët e tij politikë, krerët e lartë të PD, që kanë përmendur dhëndërin e tij Sokol Sanxhaktari, si pjesë e bandës kriminale që u ndesh me uniformat … Continue reading Krimi në Elbasan/ Lapsi.al: Fijet që çojnë tek Qazim Sejdini