Home KRYESORE Vasili: Kryeministri i dorezuar totalisht tek krimi!

Vasili: Kryeministri i dorezuar totalisht tek krimi!

Nga Petrit Vasili

Kryeministri i dorezuar totalisht tek krimi.

Kryeministri njesh me krimin.

Dite shume e keqe per vendin.

Kryeministri i dorezuar, peng dhe sherbetor i trafikanteve dhe krimineleve sot e pranoi publikisht perpara gjithe shqiptareve kete.

Reforma ne drejtesi e ketij te inkriminuari ne krye te qeverise sot ka rene.

Kryeministri donte reforme ne drejtesi qe te mbronte trafikantet dhe kriminelet qe i mbeshteste dhe i perdorte dhe nje drejtesi tjeter qe godet pa meshire njerezit e zakonshem, te pambrojturit dhe te varferit.

Share: